Lassa Transway A/T

Шини Lassa Transway A/T
Фото і опис

Lassa Transway A/T – легковантажна модель з неспрямованим симетричним дизайном, яка з’явилася в асортименті турецького бренду в 2018 році. Її ключовими особливостями є безпека експлуатації на сухій і мокрій дорожній поверхні, здатність оптимізувати витрату палива, висока ходимість і відносно невисока ціна.

Шини Lassa Transway A/T (Ласса Трансвей Ей/Ті), які отримали маркування «M+S», призначені для цілорічної експлуатації на міських і міжміських дорогах. У порівнянні з літніми комерційними шинами Lassa вони гарантують більш високу продуктивність на сухій і мокрій поверхні, а також на ділянках зі сльотою.

Для комфорту поїздки і забезпечення безпеки на мокрому асфальті при розробці Transway A/T використовувалася комп’ютерна симуляція. Шини отримали симетричний неспрямований малюнок протектора, завдяки якому збільшується зчеплення і стабілізується управління при прямолінійному пересуванні і маневруванні, підвищується плавність ходу і знижується рівень шуму в салоні транспортного засобу.

Окружні зигзагоподібні канавки за допомогою глибоких щілиноподібних прорізів центральної частини протектора швидко відводять воду із зони контакту, говорить технічний фахівець Агуми, тим самим мінімізуючи ризик виникнення аквапланування на невеликій швидкості.

Оптимізований контур Lassa Transway AT з закритими плечовими зонами сприяє більш рівномірному розподілу навантаження в плямі контакту, завдяки чому шини зношуються рівномірно і довго.

Компоненти гумової суміші Lassa Transway A/T знижують опір коченню і забезпечують додаткове зчеплення в сухих і мокрих умовах. Не буде зайвим відзначити, що стійкість гуми до зносу продовжує термін експлуатації цієї комерційної моделі.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *