Lassa Snoways 4

Шини Lassa Snoways 4
Фото и опис

Lassa Snoways 4 – нешиповані зимові автошини для легкових транспортних засобів, які з’явилися в асортименті турецького бренду в 2018 році. Вони характеризуються оптимальною маневреністю на мокрій поверхні, високою стійкістю до аквапланування, ефективним гальмуванням на снігу і тривалістю терміну експлуатації.

Модель Lassa Snoways 4 (Ласса Сноувейс 4) – це заміна шин Snoways 3, яка відрізняється поліпшеними зчіпними властивостями на снігу і мокрій поверхні. При цьому, як відзначають в Lassa, рівень безпеки шин четвертого покоління в сухих умовах залишився на рівні покришок попередньої генерації.

Варто підкреслити, що дизайн протектора новинки зимового сезону 2018/2019 зовні більше нагадує Lassa Snoways Era, ніж Lassa Snoways 3, і їх цілком можна сплутати, якби не водоевакуаційний канавки, що розширюються до плечових зон, широкі поперечні прорізи, які з’явилися в плечових блоках і злегка видозмінені шашки центральної частини протектора.

Спрямований симетричний протектор з V-подібним розташуванням канавок забезпечує швидку евакуацію снігу, води і сльоти із зони контакту. Завдяки цьому зимові шини Lassa Snoways 4 добре чинять опір акваплануванню і забезпечують стабільне керування автомобілем, яке не залежить від сюрпризів зимової погоди.

Щільна ламелізаціі численних блоків протектора підвищує кількість крайок зачеплення, що поліпшуює курсову стійкість і точність реакцій шини на зимових покриттях, говорить технічний фахівець Агуми. Тривимірна конструкція ламелей запобігає деформації шашок, за рахунок чого підтримується жорсткість протектора.

Lassa Sno Ways 4

Вдосконалений склад гумової суміші Snoways 4 з високим вмістом силіки гарантує збереження еластичності протектора навіть при дуже низьких температурах і поліпшення зчеплення шини в мокрих умовах. Незмінна глибина протектора від плечевіни до плечевіни обіцяє тривалий рівномірний знос.

Оптимізований контур цієї фрикційної зимової моделі сприяє підвищенню їздового комфорту і зниженню опору коченню.

Lassa Snoways 4 – це ідеальне і відносно недороге рішення для тих власників легкових автомобілів, які в шинах шукають збалансовану продуктивність, здатність до швидкого гальмування і стабільну передбачувану поведінку.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *