Barum Polaris 5

Шини Barum Polaris 5
Фото і опис

Barum Polaris 5 – бюджетні фрикційні зимові шини для легкових автомобілів і позашляховиків, які окрім гарних зчіпних властивостей на зимових покриттях, а також мокрому і сухому асфальті характеризуються здатністю оптимізувати витрату палива. Новинка зимового сезону 2018/2019.

Протягом більше 45 років компанія Barum створює надійні та економічні шини. Її зимові моделі не виняток, і традиційно вони сфокусовані на всебічних рішеннях. Так, шини Barum Polaris 5 (Барум Поларіс 5), що прийшли на зміну моделі Barum Polaris 3, гарантують більш стабільне управління в будь-яку зимову погоду, підвищену легкість кочення і більш тривалу ходимість.

Модель Barum Polaris 5 так само, як і попередниця, має симетричний спрямованйи малюнок протектора, традиційний для зимових автошин. Завдяки особливій формі кільцевих каналів і  похилим канавкам, що сходяться до центру, забезпечує швидке самоочищення протектора від води і снігу, позитивно впливаючи на стійкість і ефективність гальмування покришки на мокрій поверхні. Форма окружних дренажних каналів сприяє швидкому захопленню і утримуванню снігу, за рахунок чого збільшується зчеплення в зимових умовах.

Відсутність шипів жодним чином не перешкоджає Barum Polaris 5 добре взаємодіяти зі сніговим покриттям, в тому числі і з утрамбованим, оскільки всі блоки протектора покриті безліччю різноспрямованих тривимірних ламелей, які підсилюють крайковий ефект і зчеплення моделі під час розгону і при гальмуванні.

Особливості Polaris 5

При цьому різна глибина ламелей сприяє оптимізації розподілу жорсткості, завдяки чому знижується рівень зносу протектора, зазначає технічний фахівець Агуми. Рівномірний розподіл жорсткості в блоках протектора гарантує Polaris 5 нижчу стираність і, отже, економічно високий пробіг. Широкі плечові блоки забезпечують хорошу стійкість шини на мокрій дорозі.

Більш низький опір коченню, який оптимізує витрати палива транспортним засобом і знижує вплив на навколишнє середовище, в цій фрикційній зимовій шині забезпечується гумовою сумішшю з силікою нового покоління. Знижуючи опір коченню, вона також забезпечує додаткове зчеплення «п’ятого Поляріса» з мокрою дорогою.

Barum Polaris 5 – це високопродуктивні і довговічні зимові шини для автовласників, які зацікавлені в безпечних характеристиках водіння і економічному виборі шин.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *