Evergreen EA719 DynaComfort

Шини Evergreen EA719 DynaComfort
Фото і опис

Evergreen DynaComfort EA719 – спрямовані всесезонні шини, створені китайським брендом для експлуатації на легкових автомобілях малого і середнього класів. Ключовими особливостями цієї високопродуктивної новинки 2018 року виробник називає хорошу стійкість в умовах снігу і на мокрій поверхні, швидке гальмування в сухих умовах, хорошу маневреність, тривалий термін служби і комфортність ходу.

Оптимізований спрямований дизайн всесезонних шин Evergreen DynaComfort EA719 (Евергрін Діна Комфорт І-Ей 719) орієнтований на підвищення рівня зчеплення шини з мокрими і засніженими дорогами, безпеку проходження поворотів, а також попередження нерівномірного зносу.

Суцільне центральне ребро, яке прорізане поперек численними хвилястими ламелями, підвищує курсову стійкість шини, зазначає технічний фахівець Агуми. Окружні кільцеві канавки сприяють швидкій евакуації води з плями контакту і підвищенню керованості Evergreen EA719 в мокрих умовах.

Широкі плечові зони, всіяні різноспрямованими ламелями, обіцяють впевнене проходження поворотів і безпечне вчинення маневрів на швидкості в будь-який час року за умови вашого проживання в регіоні з м’яким зимовим кліматом.

Загальна довжина крайок Evergreen EA719 DynaComfort гарантує щільність контакту з дорожнім полотном і короткий гальмівний шлях.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *