Starfire Solarus AS

Шини Starfire Solarus AS
Фото і опис

Starfire Solarus AS – неспрямовані симетричні шини, призначені для цілорічної експлуатації на кросоверах і легкових транспортних засобах. Новинка 2018 року, орієнтована на північноамериканський ринок.

Ключовою особливістю всесезонних шин Starfire Solarus AS (Старфайєр Соларус Ей-Ес), які в модельному ряду замінять покришки Starfire SF340 і Starfire RS-C 2.0, є досить привабливе співвідношення цінової політики та якості, що обумовлено застосуванням «обкатаних» технологій материнської компанії Cooper.

Малюнок протектора Solarus A/S

Шини Solarus AS пропонують поліпшений склад гумової суміші і профіль протектора, орієнтований на підвищення всесезонного зчеплення. Крім того, каже технічний фахівець Агуми, модель спроектована таким чином, щоб забезпечувати плавну їзду з контрольованим керуванням. Вона має глибокі бічні канавки, що гарантують хорошу тягу протягом усього терміну служби шини.

Комп’ютерно-оптимізоване розміщення блоків протектора і ламелей Starfire Solarus AS обіцяє їздовий комфорт і впевнене зчеплення шини в мокрих, сухих і зимових умовах.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *