Triangle SeasonX TA01

Шини Triangle SeasonX TA01
Фото і опис

Triangle SeasonX TA01 – перша всесезонна модель китайського бренду, яка орієнтована на ринки країн Європи і призначена для «екіпіровки» пасажирських автомобілів різних класів. Характеризується надійними зчіпними властивостями на сухій і мокрій дорожній поверхні, гарною стійкістю до аквапланування і швидким гальмуванням, в тому числі і на невеликому снігу.

Всесезонки Triangle SeasonX TA01 (Трайенгл Сізон Екс Ті-Ей 01), чий прем’єрний показ відбувся на міжнародній спеціалізованій виставці The Tire Cologne 2018, отримали симетричний малюнок протектора, складений з великих блоків, що сходяться до центру, практично так, як це реалізовано в моделі Michelin CrossClimate, яка «продовжує літо».

V-подібний малюнок протектора Triangle SeasonX за рахунок швидкого очищення зони контакту від води і талого снігу гарантує гарну курсову стійкість шини в мокрих умовах, зазначає технічний фахівець Агуми. Довгі щілиновидні прорізи, що повторюють форму блоків, підвищують тягове зусилля шини як в поздовжньому, так і поперечному напрямку.

Крім того, за рахунок функції самоблокування вони обмежують деформацію блоків під навантаженням, підвищуючи таким чином стійкість в поворотах і ефективність гальмування, а також точність і швидкість реакцій Triangle SeasonX TA01 на дії водія і керованість в цілому.

Безпека використання моделі Triangle TA01 в зимових погодних умовах і можливість її експлуатації в країнах з обов’язковою сезонної заміною автогуми підтверджена маркуванням у вигляді сніжинки на тлі гори з трьома піками (3PMSF).

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *