Uniroyal RainMax 3

Шини Uniroyal RainMax 3
Фото і опис

Uniroyal RainMax 3 – літні дощові шини з симетричним протектором для комерційних автомобілів і фургонів. Вони характеризуються високою опірністю акваплануванню, відмінною стійкістю і ефективним гальмуванням на мокрих дорогах, а також низьким опором коченню і стабільністю управління на сухій поверхні.

Шини Uniroyal RainMax 3 (Уніройал Рейн Макс 3), представлені в 2018 році, прийшли на зміну, як нескладно здогадатися, моделі RainMax 2. У порівнянні з попередницею шини третього покоління за рахунок оптимізації малюнка протектора і вдосконаленої гумової суміші отримали ряд поліпшень в експлуатаційних властивостях. Так, опір коченню став нижче на 6%, ходимость була збільшена на 5%, а «чіпкість» моделі в сухих і мокрих умовах стала вище на 6% і 10% відповідно.

Інноваційний симетричний малюнок протектора Uniroyal Rain Max 3 з широкими кільцевими дренажними канавками забезпечує хороший захист від аквапланування і дозволяє знизити гальмівний шлях на мокрій дорозі, каже технічний фахівець Агуми, що дозволяє підвищити безпеку водіння в дощ. Ефективне водовідведення поліпшує зчеплення транспортного засобу і його керованість як при прямолінійному русі, так і в поворотах.

Ребра жорсткості моделі по діагоналі прорізані безліччю щілиновидних канавок різної глибини. Вони підвищують надійність зчеплення шини при різких маневрах і екстреному гальмуванні. Шини Uniroyal RainMax 3 миттєво реагують на найменші рухи рульового колеса, дозволяючи водієві відчувати себе впевнено навіть при повному навантаженні автомобіля або мікроавтобуса.

Стабільність управління шини RainMax 3, обумовлена ​​збільшеною плямою контакту, яка оптимізує роботу транспортного засобу і гальмування на сухих дорогах.

Покращена геометрія протектора знижує витрату палива і знос, а також збільшує пробіг, які для легковантажних шин є великою проблемою.

Uniroyal RainMax 3 – дощові шини для літніх умов експлуатації, ключовими особливостями яких є відмінна стійкість на мокрому асфальті і хороше співвідношення ціни і якості.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *