Lassa Multiways

Шини Lassa Multiways
Фото і опис

Lassa Multiways – легкові всесезонні шини, розроблені в технологічному центрі Brisa Bridgestone Sabanci. Вони розраховані на щоденну експлуатацію в регіонах з м’якими зимовими погодними умовами. Модель 2018 року.

Шини Lassa Multiways (Ласса Мультівейс) завдяки спеціальному поєднанню нової конструкції і оптимізованого дизайну протектора характеризуються оптимальними зчіпними властивостями як на сухій, так і на мокрій поверхні, а також здатні забезпечити мобільність і безпеку пересування на снігу, льоду, в град і під час сильного дощу, заявляє виробник.

Всесезонна гумова суміш протектора Lassa Multiways сприяє підтримці балансу продуктивності, необхідної для швидкої адаптації шини до різних погодних умов протягом 365 днів на рік. Крім того, склад гумової суміші орієнтований на підвищення довговічності покришки.

Ключові особливості дизайну протектора Multiways
Ключові особливості дизайну протектора Multiways

Симетричний дизайн протектора, засіяного по всій поверхні тривимірними ламелями, зовні має більше спільного з зимовими шинами. Висока щільність розміщення ламелей підвищує крайковий ефект, зазначає технічний фахівець Агуми, в результаті чого значно збільшується тягове зусилля Multiways на зимових поверхнях.

Блоки протектора мають унікальну форму, завдяки якій зменшується турбулентність води, що обгинає блоки, і знижується ризик аквапланування на невеликій швидкості при їзді в дощ.

Модель має маркування «M+S» і піктограму 3PMSF (сніжинка на тлі гори з трьома піками), що підтверджує безпеку використання Lassa Multiways в зимових умовах.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *