Toyo Observe Ice-Freezer

Шини Toyo Observe Ice-Freezer
Фото і опис

Toyo Observe Ice-Freezer – зимові шиповані автошини для легкових автомобілів, які були створені для інтенсивної експлуатації в складних погодних умовах. Їх ключові особливості – швидкий розгін, ефективне гальмування і хороша маневреність на зимових покриттях, а також комфортність ходу, як не дивно, і оптимальна витрата палива. Новинка сезону «Зима 2018/2019».

Шиповані автошини Toyo Observe Ice-Freezer (Тойо Обсерв Айс-Фрізер) прийшли на зміну покришкам Observe G3-Ice. При тому, що їх розділили довгих п’ять років, спадкоємність поколінь все ж спостерігається – до шин Ice Freezer також була застосована технологія Microbit. Її суть полягає в тому, що в складі гумової суміші протектора використовуються частки дрібно роздробленої шкаралупи волоського горіха, що підвищує стабільність управління в найсуворіших умовах зимового періоду.

Модель Toyo Observe Ice-Freezer, як і багато зимових шин, має спрямований дизайн протектора, який гарантує надійність зчеплення з дорогою як в поздовжньому напрямку, так і в поперечному, говорить технічний фахівець Агуми. Крім того, за рахунок густої мережі тривимірних ламелей в центральній частині протектора він покращує маневреність автошини на слизькому покритті.

Зиґзаґоподібні ламелі, що прорізають блоки плечових зон, обмежують їх рухливість, тим самим забезпечуючи стійкість Observe Ice-Freezer в поворотах. Гострі виступи на шашках протектора покращують керованість на льоду і на снігу. На глибокому снігу і колії працюють спеціальні виступи в плечових зонах шини (технологія Snow Blade).

Збільшена в порівнянні з попередницею кількість шипів була рівномірно розподілена по всій поверхні протектора. Це зумовило більш надійний контакт покришок Toyo Ice-Freezer з обледенілою дорожньою поверхнею. Удосконалена схема розподілу шипів привела до 20-відсоткового зниження рівня шуму Toyo Observe Ice Freezer в порівнянні з моделлю-попередницею.

Варто відзначити, що «сталеві зуби» цієї зимової розробки мають особливу форму. Крім збільшеного фланця вони отримали корпус меншого діаметру, що сприяє більш надійній фіксації в посадковому гнізді, а також п’ятикутний наконечник, покликаний посилювати зчеплення шини з слизьким льодом.

Морозостійка гумова суміш протектора Ice-Freezer навіть при дуже низьких температурах зберігає свою еластичність і підтримує належне зчеплення, при цьому її м’якість ніяк не впливає на надійність фіксації шипів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *