Sumitomo WT200

Шини
Фото і опис

Sumitomo WT200 – нешиповані зимові автошини європейського типу для легкових транспортних засобів. Ця модель 2018 року покликана підвищувати безпеку пересування на мокрому і сухому асфальті, а також на снігу. Вони також характеризуються високим їздовим комфортом, що при доступній ціні робить їх досить цікавим варіантом для використання в зимових умовах.

Шини Sumitomo WT200 (Сумітомо Дабл-Ю Ті 2000) – це «реінкарнація» зимової фрикційної моделі Falken HS449 Eurowinter, що випускається з 2012 року, від якої новинці зимового сезону 2018/2019 дістався дизайн. Спрямований малюнок протектора з оптимізованим розташуванням ламелей гарантує надійний контакт шини зі снігом, швидке розсіювання води в зоні контакту і зниження ризику аквапланування.

Схема розміщення блоків протектора WT200 гарантує, що будь-який шум і вібрації, що виникають під час руху, швидко компенсуються, а це означає, що дана зимова модель дуже комфортна і тиха.

Дизайн протектора Sumitomo WT200 крупним планом
Дизайн протектора Sumitomo WT200 крупним планом

Розробники подбали про те, щоб забезпечити рівномірний розподіл сил, що діють на шину, говорить технічний фахівець Агуми, тобто протектор Sumitomo WT200 зношується повільно і рівномірно, і шина забезпечує не тільки максимальну продуктивність протягом усього терміну служби, а й високу безпеку водіння.

Гумова суміш в Sumitomo WT 200 з високим вмістом силіки забезпечує високу еластичність протектора при низьких температурах і, отже, підвищує безпеку і комфорт водіння завдяки посиленню зчеплення. Крім того, вона сприяє зниженню опору коченню, яке тягне за собою зниження споживання палива автомобілем і зменшення кількості викидів CO² в атмосферу.

Sumitomo WT200 – це ідеальний вибір для вимогливих водіїв, які шукають збалансовану продуктивність на зимових дорогах за розумною ціною.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *