CST Medallion Winter WCP1

Шини CST Medallion Winter WCP1
Фото і опис

CST Medallion Winter WCP1 – зимові фрикційні шини, призначені для експлуатації на автомобілях різних класів: малого, середнього і преміум. Завдяки поєднанню морозостійкої гумової суміші і спеціально розробленого малюнка протектора вони забезпечують оптимальну керованість в самих екстремальних зимових умовах. Модель 2018 року.

Оптимізований V-подібний дизайн протектора шин CST Medallion Winter WCP1 (Сі-Ес-Ті Медалліон Вінтер Дабл-Ю Сі Пі 1) з широкими дренажними канавками, що сходяться до центру, прискорює відведення води і снігу із зони контакту при одночасному збільшенні тяги на снігу і льоду.

Окружні зигзагоподібні канавки збільшують жорсткість шини і покращують керованість, відзначає технічний фахівець Агуми, за рахунок чого можна сідати за кермо, не турбуючись про погоду.

Розташовані під різними кутами нахилу тривимірні хвилясті ламелі підсилюють крайковий ефект, що поліпшує зчеплення CST Winter Medallion WCP1 в будь-яких дорожніх умовах.

Зміщені відносно один одного блоки протектора сприяють підвищенню акустичного і механічного комфорту.

Інноваційний склад гумової суміші CST Medallion Winter, який підтримує експлуатаційні властивості шини на високому рівні при низьких температурах, забезпечує надійне зчеплення навіть в самих несприятливих умовах водіння. Крім того, за рахунок вмісту в ньому силіки модель володіє хорошим балансом між мокрим гальмуванням і опором коченню.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *