Bridgestone Weather Control A005

Шини Bridgestone Weather Control A005
Фото і опис

Bridgestone Weather Control A005 – представлені в 2018 році всесезонні шини для легкових автівок, ключовими особливостями яких японський виробник називає відмінні зчіпні властивості на мокрій поверхні і снігу, а також високу зносостійкість.

На зміну якій моделі прийдуть шини Bridgestone Weather Control A005 (Бріджстоун Везер Контрол Ей 005) на даний момент достовірно не відомо, проте є велика ймовірність, що вони замінять покришки Bridgestone Weather Control A001. При цьому відомий головний конкурент нової всесезонной розробки Bridgestone – це шини категорії «Літо+» Michelin CrossClimate Plus.

Група експертів тестуючої організації TÜV SÜD в березні-квітні 2018 року провела порівняльні випробування Bridgestone Weather Control A005 і Michelin CrossClimate+, говорить технічний фахівець Агуми, в ході яких визначила ефективність їх гальмування на снігу і в мокрих умовах в розмірі 205/55 R16, а також поперечне зчеплення на мокрій поверхні.

Випробування за допомогою VW Golf 1,6 TDI були реалізовані на європейських тестових треках Bridgestone: EUGP в Італії і SPG в Швеції.

За результатами випробувань стало ясно, що шини Weather Control A005 по всім трьом експлуатаційним характеристикам перевершують CrossClimate+. Чи підтвердять це результати тестів профільних видань ми дізнаємося зовсім скоро.

Всесезонні шини Bridgestone Weather Control A005 – це вдале поєднання останніх технологій, застосовуваних до зимових шин (спрямований V-подібний дизайн протектора і ламелізація блоків), а також інновації,  що використовуються в літніх продуктах бренду, – технології NanoPro-Tech. Вона дозволяє регулювати властивості гумової суміші на нанорівні, завдяки чому модель забезпечує спокій і контроль над дорожньою ситуацією в будь-який час року!

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *