Kumho Ecowing ES31

Шини Kumho Ecowing ES31
Фото і опис

Kumho Ecowing ES31 – легкові літні автошини з асиметричним дизайном протектора, які за заявами виробника покликані згодом змінити модель 2012 року Ecowing ES01 KH27. Їх ключові переваги – це дружнє ставлення до навколишнього середовища, оптимальна витрата палива і їздовий комфорт. Новинка літнього сезону 2018 року.

Шини Kumho Ecowing ES31 (Кумхо Ековінг І-Ес 31) на даний час вважаються найбільш екологічно безпечною продукцією південнокорейського бренду. Вона також відрізняється надзвичайно низьким опором коченню і високими зчіпними властивостями в мокрих умовах, що обумовлено особливостями асиметричного малюнка протектора і застосуванням гумової суміші з включенням силіки (кремнієвої кислоти). Їх злагоджена спільна робота допомагає оптимізувати витрати палива і скоротити шкідливі емісії транспортного засобу.

Завдяки наявності чотирьох широких кільцевих каналів і численних діагональних похилих прорізів шини Ecowing ES31 добре пручаються ефекту аквапланування і впевнено поводяться на мокрому асфальті.

Центральне безперервне ребро жорсткості Kumho ES 31 підвищує не тільки курсову стійкість, а й легкість кочення. Спеціальні аеродинамічні поглиблення в плечових блоках розсіюють тепло і сприяють поліпшенню акустичного комфорту в салоні автомобіля.

Сотоподібна структура, яка використовується в якості мотиву дизайну боковин Kumho ES31 Ecowing, покликана підкреслити еко-дружність моделі і застосування в ній екологічно-чистих матеріалів.

Дизайн бокових стінок
Дизайн бокових стінок

Передпродажні тести шин Kumho Ecowing ES31 були проведені в Іспанії на полігоні IDIADA, зазначає технічний фахівець Агуми. Вони показали, що в порівнянні з існуючими продуктами бренду ця новинка літнього сезону 2018 року має підвищену на 13% зносостійкість, поліпшену на 2% керованість в сухих умовах і підвищену на 3% ефективність гальмування в мокрих умовах.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *