Eurorepar Reliance

Шини Eurorepar Reliance
Фото і опис

Eurorepar Reliance – бюджетна всесезонна модель 2018 року з неспрямованим симетричним дизайном, призначена для експлуатації  на легкових автомобілях. В якості ключових особливостей цієї шини заявлені: хороша стійкість на мокрій дорозі, відмінна тяга в сухих умовах, висока міцність, довговічність і комфортність ходу.

Шини Eurorepar Reliance (Єврорєпар Реліанс) випускаються фірмою Eurorepar, яка була створена PSA Group для реалізації автокомплектуючих.

Малюнок протектора цієї моделі сильно нагадує дизайн покришок Hankook Optimo H431, які часто використовуються в якості заводської комплектації розкішних купе і седанів. З цього можна зробити припущення, що контрактне виробництво для французької автомобілебудівної компанії здійснюють південнокорейські шинороби.

Гумова суміш протектора шин Eurorepair Reliance містить кремнієву кислоту і екологічно-чисті масла з низьким вмістом поліциклічних ароматичних вуглеводнів (ПАВ), що забезпечує додаткове зчеплення з мокрим дорожнім полотном, а також зниження опору коченню і шкідливих викидів в атмосферу.

Внутрішня конструкція моделі Eurorepar Reliance посилена двома широкими металокордним поясами, верхній шар яких виготовляється з нейлону. Вони подовжують термін використання шини і підвищують надійність її експлуатації.

Особливості дизайну Eurorepar Reliance
Особливості дизайну Eurorepar Reliance

Прямі окружні канавки сприяють швидкій евакуації води із зони контакту, тим самим підвищуючи стійкість шин Reliance на мокрому асфальті і невеликому снігу, пояснює технічний фахівець Агуми. Широкі плечові блоки поліпшують зчеплення в поворотах, а шашки в центральній частині протектора покращують реакції шини на дії водія і підвищують курсову стійкість.

Мультішаговая схема розташування блоків протектора Eurorepar Reliance підвищує акустичний комфорт в салоні автомобіля і плавність ходу, а також попереджає нерівномірний знос, продовжуючи тим самим термін експлуатації цієї всесезонной автогуми.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *