Strial Touring

Шини Strial Touring
Фото і опис

Strial Touring – літні шини з симетричним спрямованим дизайном, створені командою розробників концерну Michelin для експлуатації на невеликих міських автомобілях. При доступній ціні вони характеризуються стабільним легким керуванням і швидким гальмуванням на сухому і мокрому асфальті, високою опірністю акваплануванню, їздовим комфортом і тривалістю терміну експлуатації.

Виробником шини Strial Touring (Стріал Турінг) позиціонуються як новинка літнього сезону 2018 року, при цьому їх дизайн є точною копією малюнка протектора моделі Tigar Sigura (доступною на ринку з 2009 року), яку крім компактних легковиків можна використовувати і на транспортних засобах середнього класу. Крім того, він вже використовувався для шин Strial 301.

Клони Мішлен: Стріал 301, Стріал Турінг і Тігар Сігура

Ключова особливість шин Strial Touring – оптимальні експлуатаційні властивості при досить низькій ціні. Симетричний протектор з широкими кільцевими і спрямованими до центра діагональними канавками (1) підвищує опірність моделі аквапланінгу і її стійкість на мокрій дорожній поверхні, зазначає технічний фахівець Агуми. Підвищенню «мокрого» зчеплення і ефективності гальмування автошини сприяють також густа мережа додаткових щілиновидних прорізів і відкриті плечові зони.

Шашки S-подібної форми (2) в центральній частині протектора Strial Touring підсилюють крайковий ефект, тим самим гарантуючи хорошу курсову стійкість при будь-яких погодних умовах. Широкі блоки плечових зон (3) забезпечують стабільність управління в поворотах.

Особливості дизайну протектора моделі Touring
Особливості дизайну протектора моделі Touring

Кричуща назва цієї літньої легкової моделі має на увазі високу паливну економічність, однак за фактом опір коченню Strial Touring в залежності від типорозміру відноситься до класів «E» – «C» відповідно до нової європейської системи маркування шин, що діє з 2012 року.

Інший знаковий аспект шин класу турінг – це тривала ходимість. І тут виробник запевняє, що Strial Touring прослужать кілька літніх сезонів. За запобігання механічних пошкоджень і розривів, а також передчасного зносу відповідає внутрішня конструкція покришки і вдосконалена гумова суміш протектора з включенням кремнієвої кислоти (силіки).

Варто зазначити, що до реалізації моделі Touring концерн Michelin підключив і інші свої бренди третьої лінії. Так, літні шини Strial Touring можна буде зустріти під назвами Tigar Touring, Orium Touring і Taurus Touring. У випадку з торговими марками Riken і Kormoran назва моделі було прийнято змінити «до невпізнання», і вона перетворилася на Riken Road і Kormoran Road.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *