Kumho WinterCraft WP72

Шини Kumho WinterCraft WP72
Фото і опис

Kumho WinterCraft WP72 – презентовані в жовтні 2017 року нешиповані зимові шини з асиметричним дизайном, створені спеціально для використання на спорт-карах і розкішних седанах. Їх ключовими особливостями південнокорейський виробник називає відмінні зчіпні властивості і ефективне гальмування на зимових дорогах, а також динамічну керованість і комфортність їзди.

Зимові шини Kumho WinterCraft WP72 (Кумхо Вінтер Крафт Дабл-Ю Пі 72) прийшли на зміну моделі Kumho I’Zen KW27, що випускалася з 2008 року. У порівнянні з попередницею шини WP 72 отримали малюнок протектора з яскраво вираженою асиметрією і більш високим ступенем ламелізаціі, що дозволило істотно підвищити рівень зчеплення з мокрим і сухим асфальтом, а також укоченим і пухким снігом.

Шини WinterCraft WP72 і їх попередниця I'Zen KW27

Крім того, асиметричний дизайн Kumho WP72 Winter Craft сприяє підвищенню комфортності їзди за рахунок підвищення плавності ходу і зниження шумності при коченні.

Широкі окружні дренажні канавки забезпечують швидке відведення води і сніжної шуги із зони контакту Kumho WinterCraft WP72 з дорожнім полотном. 3D-ламелі підвищують стійкість при проходженні поворотів. Індикатор зносу, який має форму пісочного годинника, дозволяє візуально визначити залишкову глибину протектора, зазначає технічний фахівець Агуми, а каркас з оптимізованою жорсткістю підвищує їздовий комфорт і безпеку.

Гумова суміш протектора WinterCraft WP72 зберігає свою еластичність при досить низьких температурах, завдяки чому в умовах холоду ці шини не втрачають своїх зчіпних властивостей, а чітко виконують покладені на них завдання щодо забезпечення безпеки.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *