Lassa Transway 2

Шини Lassa Transway 2
Фото і опис

Lassa Transway 2 – високоефективний і надійний бізнес-партнер для вашого легковантажного комерційного автомобіля. Модель 2016 року, створена для безпечного перевезення вантажів і пасажирів. Вона характеризується легкою керованістю на сухій поверхні, високою опірністю акваплануванню, швидким гальмуванням і стійкістю до інтенсивних щоденних навантажень і зносу, завдяки чому в змозі прослужити кілька сезонів.

У модельному ряду шини Lassa Transway 2 (Ласса Трансвей 2) покликані замінити автогуму Lassa Transway. Покришки другого покоління отримали оптимізований малюнок протектора, посилену внутрішню конструкцію і вдосконалену гумову суміш, що обумовило більш впевнену поведінку на мокрій (поліпшена на 8% маневреність і на 2% ефективність гальмування) і сухій дорозі (гальмівний шлях став менше на 6%), а також зниження опір коченню (-4%).

Шини Lassa Transway двох поколінь

Малюнок протектора шин Transway 2 враховує всі особливості експлуатації комерційних транспортних засобів. Три кільцевих дренажних канали сприяють швидкому відведенню води із зони контакту, говорить технічний фахівець Агуми. Широкі суцільні ребра жорсткості в центральній частині протектора покращують курсову стійкість. Їх дія посилюється плечовими зонами підвищеної жорсткості, які до того ж покращують керованість на високій швидкості і при здійсненні маневрів.

Кігтеподібні насічки, нанесені по колу ребер жорсткості, підсилюють кромочний ефект, тим самим підвищуючи стабільність управління при різноманітних погодних умовах літнього періоду. Фігурні прорізи на центральних ребрах підвищують комфортність ходу, забезпечують додаткове зчеплення і підвищують стійкість Lassa Transway 2 до ефекту аквапланування під час дощу.

Міцний внутрішній каркас з безшовним нейлоновим шаром демпфує всі нерівності дорожнього покриття і продовжує термін експлуатації. Посилена бортова зона Lassa Transway 2 підвищує механічний комфорт і керованість.

Оптимізований склад гумової суміші цієї легковантажної всесезонної моделі зменшує знос протектора і підвищує зчіпні властивості на мокрому покритті.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *