Firestone Destination LE-02

Шини Firestone Destination LE-02
Фото і опис

Firestone Destination LE-02 – літні шосейні шини для позашляховиків, які від своєї попередниці Destination LE-01 відрізняються поліпшеним управлінням і гальмуванням в сухих умовах експлуатації і більш тривалим терміном служби.

Шини Firestone Destination LE-02 (Файрстоун Дестінейшн Ел-І 02) були презентовані в 2014 році і призначалися спочатку для країн Азії, однак через чотири роки вони з’явилася і в продуктовій лінійці дочірнього бренду компанії Bridgestone, орієнтованій на європейського споживача.

Ця збалансована автомобільна шина для позашляховиків і транспортних засобів з колісною формулою 4×4 забезпечує комфортність їзди і оптимальну витрату палива без будь-яких компромісів в управлінні або гальмуванні на мокрій поверхні. Крім того, зазначає технічний фахівець Агуми, шини Destination LE-02 характеризуються високою стійкістю до нерівномірного зносу.

Вузька центральна радіальна канавка прискорює водовідведення і підвищує жорсткість центральних доріжок. Блоки протектора різної форми підвищують плавність ходу і акустичний комфорт. Діагональні насічки в центральній частині протектора сприяють підвищенню зносостійкості Firestone Destination LE 02, а плечові кромки посилюють зчеплення в поворотах.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *