Nexen Roadian MTX

Шини Nexen Roadian MTX
Фото і опис

Nexen Roadian MTX – шини для екстремального бездоріжжя, прем’єрний показ яких відбувся на виставці SEMA-2017. Вони характеризуються високою прохідністю по пересіченій місцевості, включаючи бруд, пісок і скелі, великою вантажопідйомністю і витривалістю, а також їздовим комфортом на дорогах з твердим покриттям і довговічністю.

Модель Nexen Roadian MTX (Нексен Роадіан Ем-Ті-Екс) була створена для приборкання найсуворішого позашляхового ландшафту, про що говорять останні три букви в її назві: абревіатура MTX розшифровується як Mud Terrain Xtreme (екстремально-позашляхові грязьові шини).

Головна особливість Roadian MTX це бічні стінки з різним дизайном, завдяки чому власник авто може вибрати зовнішній вигляд, який найкраще відобразить його спосіб життя і стиль транспортного засобу. Одна з боковин має традиційний для дорожніх шин дизайн, а ось друга за рахунок виступаючих елементів нагадує звірині пазурі, які підвищують тягу, виглядає більш агресивно.

Два дизайну боковин нових грязьових шин Nexen Roadian MTX
Два дизайну боковин нових грязьових шин Nexen Roadian MTX

Тришаровий захист боковин не тільки підвищує довговічність шин при перевезенні важких вантажів і їзді по повному бездоріжжю, але і покращує стабільність управління, говорить технічний фахівець Агуми. Жорсткі грунтозачепи забезпечують Нексен Роадіан МТХ максимальне зчеплення. Оптимізоване розташування блоків протектора Nexen Roadian MTX знижує шум шин при переході від грязьових стежок до асфальтових дорог.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *