Покращення в шинах GT Radial WinterPro2 зафіксовані експертами DEKRA

Проведені незалежною експертною організацією DEKRA тести зимових нешипованних автошин GT Radial WinterPro2 підтвердили високу продуктивність новинки на мокрій поверхні в порівнянні з моделлю попереднього покоління і чотирма ключовими конкурентами. При цьому тестери відзначили, що поліпшення надійності «мокрих» експлуатаційних властивостей новинки зимового сезону 2017/2018 ніяк не вплинули на збереження відмінної керованості на снігу.

У випробуваннях, проведених на початку року в Рованіємі (Фінляндія) і Фонтанжі (Франція), було зафіксовано, що ефективність гальмування нових зимових HP-шин на мокрій поверхні на 10% перевершує показники опонентів, а керованість на 2%.

У тестах використовувалися шини розміру 195/65 R15 і VW Golf TSI з бензиновим двигуном і механічною коробкою передач, зазначає технічний фахівець Агуми. В якості конкуренток GT Radial WinterPro2 виступили шини, які були представлені на торговому ярмарку «Reifen-2016» в Ессені, а також попередниця, модель GT Radial Champiro WinterPro.

Випробування включали гальмування і керованість на мокрій і засніженій дорозі, в тому числі і тягу на снігу. Однак, на превеликий жаль в офіційному прес-релізі про результати на снігу нічого не вказано. Чому, нам залишається тільки здогадуватися.

Шини GT Radial WinterPro 2 призначені для компактних і середніх автомобілів, невеликих SUV-ів. До початку зимового сезону 2017-го вони будуть доступні 36 розмірах з ободами від 13 до 17 дюймів і індексами швидкості T, H і V.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *