З осені 2017 року «Росава» розпочинає продаж шин Premiorri ViaMaggiore Z Plus

В рамках виставки SIA/Автотехсервіс-2017 компанія «Росава» презентувала свою нову зимову розробку – скандинавські шини Premiorri ViaMaggiore Z Plus. Старт продажів нової моделі, призначеної для легкових автотранспортних засобів і SUV-ів, намічений вже на осінь.

Преміоррі Віа Маджорі З Плюс

Спочатку шини з’являться в найбільш популярних типорозмірах: 205/55 R16, 215/70 R16 і 225/55 R16. Всього ж до випуску готуються 16 размірностей ViaMaggiore Z Plus, які охоплять колісні диски від 15 до 18 дюймів.

Для білоцерківських шинників нова скандинавка стала першою зимовою моделлю з асиметричним дизайном, зазначає технічний фахівець Агуми. Реалізовані в ньому численні конструктивні рішення, затребувані для зимового водіння, зумовили надійність зчіпних властивостей і ефективність гальмування шини не тільки на асфальті, але і на снігу, і зледенілих дорогах.

Дизайн протектора Premiorri Via Maggiore Z Plus для Росави розробляли британські інженери, а рецептуру зимової гумової суміші – одна французька компанія, завдяки чому новинка зимового сезону 2017/2018 і виглядає стильно, і забезпечує безпеку пересування в найсуворіших зимових умовах.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *