Запущені нові зимові HP-шини Fulda Kristall Control SUV

Компанія Fulda оголосила про запуск Fulda Kristall Control SUV – нової шини класу High Performance (HP) для позашляховиків, призначеної для експлуатації в складних зимових умовах. Вона була розроблена спеціально для сучасних позашляховиків, які через їх вагу і великий дорожній просвіт потребують спеціальних шин, що пропонують надійне зчеплення і хорошу керованість, особливо в зимових умовах.

Fulda Kristall Control SUV
Шини Фульда Крістал Контрол Сав

Kristall Control SUV – це високоякісні шини за конкурентоспроможною ціною, яка жодним чином не позначилася на їх загальній продуктивності. Відмінна керованість цієї SUV-моделі на снігу обумовлена ​​використанням фірмової технології Fulda під назвою SnowCatcher. Центральні канавки протектора, що перетинаються, формують мережу, яка під тиском ловить сніг. Завдяки відмінним зчіпним властивостям сам сніг використовується для поліпшення зчеплення.

Вдосконалений малюнок протектора з посиленими плечовими елементами покращує стійкість позашляховиків на сухих дорогах, зазначає технічний фахівець Агуми. Тривимірні ламелі Bubble Blades підвищують жорсткість шашок центральної частини протектора, тим самим підвищуючи курсову стійкість і керованість в сухих умовах.

Малюнок протектора шини Fulda Kristall Control SUV створює оптимізовану форму плями контакту з рівномірним розподілом тиску, завдяки чому забезпечуються рівномірний знос і великий пробіг.

Легковажна конструкція шини та інноваційна гумова суміш з високим вмістом силіки відповідають за покращений контроль над втратами енергії, що призводить зниження опору коченню і витрат палива.

Модель Kristall Control для позашляховиків вже доступна в шести розмірах від 215/70 R16 100T до 235/65 R17 108H XL. У липні до ії асортименту додадуться ще три типорозміри, в тому числі для колісних дисків діаметрами 19 і 20 дюймів.

Новинка зимового сезону 2017/2018 є посиленою версією легкової моделі Fulda Kristall Control HP2.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *