Bridgestone презентувала нові «зелені» шини Ecopia EP300

Компанія Bridgestone представила нові легкові шини Bridgestone Ecopia EP300, які були розроблені для заміни моделі Bridgestone Ecopia EP200, орієнтованої на еко-свідомих водіїв. Нове покоління «зелених» (топлівоекономічних) шин пропонує низький опір коченню і надійне зчеплення з мокрою дорогою. При цьому воно характеризується їздовим комфортом і збільшеним терміном експлуатації.

Шини Bridgestone Ecopia EP300
Шини Bridgestone Ecopia EP300

На ринку новий продукт буде просуватися під слоганом «When You Want It All» (в перекладі на українську – коли ти хочеш це повністю), який при мінімальній кількості слів відображає повну відповідність моделі Ecopia EP300 всім очікуванням вимогливих автовласників.

Новинка сімейства Ecopia, модель EP300, впевнено пройшла передпродажні тести і довела свою здатність економити паливо, зазначає технічний фахівець Агуми. Так, в порівнянні зі звичайними шинами вона забезпечує економію палива в обсязі, що дорівнює двом літрам на кожний повний бак, а в порівнянні з покришками попереднього покоління Ecopia вона забезпечує не тільки можливість проїхати на 11,2 км довше на одному повному бензобаку, а й відмінне зчеплення з мокрим асфальтом.

«Багато автовласників прагнуть підвищити ефективність використання палива, проте якщо транспортний засіб не обладнано якісними еко-шинами, досягти ефективної витрати палива і заощадити буде проблематично, – сказав Тай Кавасакі (Tai Kawasaki), директор Азіатсько-Тихоокеанського технічного центру Bridgesone. – З новими покришками Ecopia EP300 водії отримають повну віддачу від своїх автомобілів, знизивши при цьому шкоду, що завдається навколишньому середовищу (низький опір коченню призводить до зниження викидів CO²)».

Початок реалізації нової «зеленої» продукції Bridgesone на ринках Азіатсько-Тихоокеанського регіону намічено на серпень. Доступні будуть 32 типорозміри для колісних дисків 15-18 дюймів. Чи отримає модель Bridgestone Ecopia EP300 поширення за межами визначеного регіону поки що з повною визначеністю сказати важко.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *