Шини Sumitomo BC100 – нова пропозиція компанії Sumitomo для ринку Європи

Керівництво японської компанії Sumitomo після того як розпався багаторічний альянс з Goodyear не стало впадати у відчай і лише трохи змінило свою тактику на ринку Європи: паралельно з посиленою розкруткою продукції торгової марки Falken (не в останню чергу за рахунок укладення нових контрактів з місцевими виробниками автомобілів) почалося активне просування шин основного бренду Sumitomo. Так, в літньому сезоні 2017 японські шинники всі ставки роблять на модель Sumitomo BC100.

Шини Sumitomo BC100
Шини Sumitomo BC100

Новинка випускається в 67 розмірах для колісних дисків від 13 до 19 дюймів з індексами швидкості T, H, V і W, що дозволяє її використовувати як на легкових автомобілях малого класу, так і на потужних транспортних засобах класу SUV.

Асиметричний 5-реберний малюнок протектора Sumitomo BC100, який, як каже технічний фахівець Агуми, дуже нагадує дизайн шин Falken Ziex ZE912, покликаний покращувати керованість в сухих умовах, сприяти швидкій евакуації води із зони контакту під час дощу і забезпечувати швидке ефективне гальмування при будь-яких погодних умовах літнього періоду.

Дренажна система шини, що складається з досить широких окружних каналів і вигнутих канавок в центральній частині протектора, попереджає раннє виникнення аквапланування, а двоокис кремнію (силіка) в складі гумового компаунда підвищує надійність адгезійних властивостей «Сумітомо БС100» на мокрій і сухій дорожній поверхні.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *