Шини BluEarth RV-02 увійдуть в європейський асортимент Yokohama

Компанія Yokohama оголосила, що буде продавати в Європі шини для мінівенів і позашляховиків Yokohama BluEarth RV-02. В даний час модель продається тільки в Японії та Азії, однак вже влітку 2017 року вона поступово буде впроваджуватися в європейський асортимент бренду. Цьому посприяв зростаючий неймовірними темпами попит на SUV-и і CUV-и.

Шини Yokohama BluEarth RV-02
Шини Yokohama BluEarth RV-02

Характерними особливостями шин Yokohama BluEarth RV-02 виробник називає надійні зчіпні властивості в сухих дорожніх умовах, відмінну стійкість до аквапланування і нерівномірного зносу, стабільність керування під час дощу, низький опір коченню, а також здатність забезпечити максимально комфортне пересування навіть на не дуже рівному дорожньому покритті.

На ринках країн Європи автопокришки Yokohama BluEarth RV-02 будуть доступні в 35 розмірах, говорить технічний фахівець Агуми, починаючи від 195/65 R15 91H до 245/35 R20 95W XL. За європейською системою маркування автогуми за зчеплення на мокрій поверхні модель віднесена до класу «A», а ось за паливну економічність, яка, до слова, залишилася на рівні попередниці, Yokohama BluEarth RV-01, – до класу «C».

BluEarth – глобальний суб-бренд Yokohama, який здобув популярність завдяки не тільки чудовим екологічним показникам, а й високим експлуатаційним властивостям при відносно невисокій ціні. Шини Blu Earth RV-02, які зовсім скоро увійдуть в європейський асортимент Yokohama, складуть компанію вже запущеній в продаж високопродуктивній «зеленій» моделі Yokohama BluEarth-A, а також новим шинам Yokohama BluEarth-Es ES32.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *