General Tire Eurovan A/S 365 – поповнення в ряду всесезонної гуми Continental

Компанія Continental, яка до довго не визнавала останні ринкові тенденції (зростання попиту на всесезонну автогуму), все ж таки капітулювала, в асортименті її основного бренду з’явилася перша модель, призначена для цілорічної експлуатації – Continental AllSeasonContact.

Разом з тим істотно розширилася всесезонна пропозиція і її дочірнього бренду General Tire, причому за рахунок не тільки нових шин General Tire Altimax A/S 365, які були представлені тільки на початку 2017 року, але і абсолютно нової легковантажної моделі General Tire Eurovan A/S 365.

Шини General Tire Eurovan A/S 365
Шини General Tire Eurovan A/S 365

За заявами виробника нові всесезонні комерційні автошини оптимізовані для водіння влітку і взимку, і мають всі можливості «приборкати» будь-які погодні умови, відзначає технічний фахівець Агуми. Ключовими особливостями моделі є високий опір аквапланінгу і хороша стійкість на мокрій поверхні, ефективне гальмування на снігу, а також стабільність керування незалежно від сюрпризів погоди.

Наявність у покришок General Eurovan A/S 365 альпійського значка (сніжинки на тлі гори з трьома піками) і маркування «M+S» підтверджує безпеку їх використання в зимовий період.

Випускатися нова модель для легковантажних фургонів і мікроавтобусів буде в 12-ти типорозмірах, починаючи від 195/70 R15C і до 235/65 R16C, з індексами швидкості R, H і T.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *