Continental презентувала свою першу всесезонку AllSeasonContact

Представляючи новинку зимового сезону 2017/2018 – модель Semperit Speed-Grip 3, компанія Continental закликала автовласників використовувати автогуму суворо по сезону. Однак тепер, коли оголошено про запуск першої всесезонной моделі Continental AllSeasonContact, стало зрозуміло, що з козирями виробник вирішив почекати.

Шини Continental AllSeasonContact
Шини Continental AllSeasonContact

Поява першої всесезонной моделі в асортименті німецького бренду говорить про те, що ринок все-таки диктує свої умови, і з зростаючим попитом на автогуму, призначену для цілорічної експлуатації, нічого не поробиш, – потрібно діяти. Нові всесезонні шини Conti обіцяють «вражаюче зчеплення взимку на снігу і мокрого дорогах», а також ефективну витрату палива і швидке гальмування при будь-яких погодних умовах літнього періоду.

Автошини Continental AllSeasonContact мають спрямований V-подібний дизайн з відкритими плечевими зонами і мінімальною кількістю ламелей на жорстких елементах протектора, говорить технічний фахівець Агуми. У поєднанні з адаптивним всесезонним компаундом з високою концентрацією часток силіки він забезпечує хорошу тягу і стабільність управління на мокрих зимових і засніжених дорогах, а також хорошу курсову стійкість на сухій поверхні в літній період.

Відповідно до доступної інформації про продукт, преміальна всесезонна новинка від Continental буде доступна з індексами швидкості T, H і V в «легкових» розмірах від 14 до 18 дюймів. Коли саме автовласники зможуть купити шини Continental All Season Contact, компанія-виробник поки що не повідомляє.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *