Michelin виводить на ринг шини Pilot Sport 4

66 за рахунком Франкфуртський автосалон став для компанії Michelin чудовим демонстраційним майданчиком. Французький виробник у своєму виставковому павільйоні розташував не тільки нові, але вже знайомі багатьом моделі Michelin CrossClimate і BFGoodrich All-Terrain T/A KO2, але й абсолютну новинку класу UHP – шини Michelin Pilot Sport 4.

Michelin Pilot Sport 4

Четверте покоління лiтнього гоночного сімейства Pilot Sport, також як і попередні моделі, є втіленням технологічних інновацій, заснованих на досвіді компанії Michelin, отриманому під час участі у різних перегонах, у тому числі в «24 годинах Ле-Мана».

Завдяки застосуванню нової технології Dynamic Response протектор шини Pilot Sport 4 має високу адаптивну здатність до різних дорожніх умов. Широкі і глибокі дренажні канавки забезпечують високу пропускну здатність відведення води на мокрих поверхнях. Покришка навіть на високих швидкостях надійно контактує з дорогою.

Новий склад гумової суміші Michelin Pilot Sport PS4 відрізняється однорідністю. Силіка і «функціональні» еластомери, що входять до її складу, сприяють збільшенню пробігу шини і ефективності споживання палива. Схоже, у моделі Continental SportContact 6 з’явився серйозний конкурент.

Шини Michelin PS4 будуть доступні у продажу вже в січнi 2016 року у 17 розмірах діаметром 17-18 дюймів. А ближче до 2017 року з’являться 19-дюймові варіанти.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *