Компанія Giti Tire представила нові зимові шини GT Radial 2017 року

У фінському морозному Івало компанія Giti Tire провела захід «Ivalo Experience Trip», в ході якого відбулася зустріч з європейськими журналістами і були представлені нові продукти 2017 року: GT Radial WinterPro2, GT Radial IcePro 3 і GT Radial IcePro SUV3. Також були проведені випробування шин виробника, в яких крім новинок взяли участь моделі GT Radial Champiro WinterPro HP, GT Radial Savero WT, GT Radial Maxmiler WT2 і вантажні покришки, які з минулого року випускаються виключно під брендом Giti.

Шини GT Radial IcePro3
Шини GT Radial IcePro3

GT Radial WinterPro2 – одна з нових моделей 2017 року. Вона розроблена для задоволення потреб власників легкових автомобілів компактного і середнього класів в зимових умовах експлуатації. Крім того, вона буде доступна в розмірах для міських SUV-ів. За даними компанії Giti Tire, нові шини характеризуються надійним зчепленням з мокрою і засніженою дорогою, та тривалістю терміну експлуатації.

«Модель WinterPro2 ефективна не тільки при дуже низьких температурах, а й при температурі навколишнього середовища від семи до дев’яти градусів Цельсія», – пояснив особливості новинки Фабіо Пецці-Боріані (Fabio Pecci-Boriani), старший менеджер з маркетингу продукції.

Шини GT Radial WinterPro2
Шини GT Radial WinterPro2

Випускатися шини GT Radial WinterPro 2 будуть в 41 розмірі з індексами швидкості T, H і V для колісних дисків від 13 до 17 дюймів.

Крім того, на прес-конференції в Ивало були представлені останні продукти, орієнтовані на ринки країн Скандинавії та Росії – спрямовані шиповані шини GT Radial IcePro3 і GT Radial IcePro3 SUV, подробиці про які з’являться згодом.

Серед нових продуктів з портфеля Giti Tire для представників преси були показані шини для легких вантажівок і мікроавтобусів GT Radial Maxmiler WT2, що були представлені в минулому році. Їх особливістю є абсолютно нова гумова суміш протектора, яка забезпечує додаткове зчеплення в мокрих дорожніх умовах і на снігу.

Шини GT Radial IcePro SUV3
Шини GT Radial IcePro SUV3

Шинний виробник пропонує цей комерційний продукт в 24 розмірах від 12 до 16 дюймів з індексами швидкості Q, R і T, включаючи новий розмір 215/65 R15C LT 104/102T.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *