Semperit Speed-Grip 3 – новинка зимового сезону 2017/2018 від Continental

Австрійський бренд Semperit, який з 1985 року належить компанії Continental, наприкінці зими вирішив розповісти про новинки зимового сезону 2017/2018. Нові зимові фрикційні автошини Semperit Speed-Grip 3 і Semperit Speed-Grip 3 SUV створені для використання в регіонах з м’яким зимовим кліматом. Їх посадочні діаметри від 15 до 20 дюймів дозволяють встановлення на средньорозмірні легкові автомобілі та SUV-и.

Дизайн протектора шин Семперіт Спід Гріп 3
Дизайн протектора шин Семперіт Спід Гріп 3

Малюнок моделі Speed-Grip 3 має типову для багатьох зимових шин спрямованість, що підвищує зчеплення зі снігом і мокрим асфальтом. У порівнянні з досить успішними автопокришками попереднього покоління, Semperit Speed-Grip 2, зимова новинка австрійського бренду характеризується поліпшеними гальмівними властивостями на льоду, більш стабільною керованістю і найкращим тяговим зусиллям на снігу. При цьому вона більш стійка до поздовжнього і поперечного аквапланінгу.

Варто відзначити, що керованість в сухих умовах, ефективність сухого і мокрого гальмування, експлуатаційний ресурс, опір коченню і ціна зимових нешипованих моделей Semperit Speed-Grip 3 і Semperit Speed-Grip 3 SUV залишаться на рівні шин другого покоління.

У продажу нові зимові шини будуть доступні з осені 2017 року в 48 найбільш популярних розмірах, включаючи 195/55 R20, який підходить для нового Renault Scenic, а також 235/35 R19 з можливістю експлуатації на швидкості аж до 270 км/год, вперше для зимової продукції Semperit.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *