Офіційно представлені Fulda SportControl 2 – нові літні UHP-шини від Goodyear

Бренд Fulda, що належить компанії Goodyear, офіційно оголосив про запуск нової літньої моделі класу Ultra-High Performance (UHP) Fulda SportControl 2, призначеної для забезпечення підвищеної продуктивності на мокрій і сухій дорозі. Втім нова модель вже з’явилася у продажу і офіційна прем’єра для багатьох наших читачів не стала новиною.

Шини Фульда Спорт Контрол 2
Шини Фульда Спорт Контрол 2

Традиційно для продукції Fulda високошвидкісна новинка пропонує високу якість німецьких технологій за прийнятною ціною без шкоди для будь-яких експлуатаційних властивостей.

Створюючи сучасний дизайн протектора, який оптимізує контакт з дорогою і врівноважує розподіл тиску по всій поверхні шини, інженери Fulda намагалися поліпшити зчіпні властивості Fulda SportControl 2, особливо ефективність гальмування на сухій дорозі.

Зниження деформації протектора, за яке відповідає широка жорстка плечова зона зовнішньої частини асиметричного протектора, призвело до поліпшення точності рульового управління в сухих умовах (в порівнянні з шинами попереднього покоління Fulda Sport Control).

Крім того, численні канавки AquaFlow забезпечують швидку евакуацію води і надійне зчеплення на слизьких мокрих поверхнях. Гумова суміш  з силікою підсилює контроль на мокрій дорозі.

Оптимізована пляма контакту попереджає швидкий знос протектора Fulda SC2, в результаті чого збільшується пробіг. Знижена вага конструкції і вдосконалені технології гумозмішення дозволяють краще контролювати втрати енергії, зменшуючи при цьому опір коченню, що в кінцевому підсумку призводить до зниження витрати палива.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *