Фіни з Nokian представили нові вантажні зимові шини Hakkapeliitta Truck F2

Як наступниць моделі 2009 року Nokian Hakkapeliitta Truck F відділення вантажних шин Nokian Tyres запускає в серію нові шини для рульової осі Nokian Hakkapeliitta Truck F2, які завдяки новому, більш агресивному малюнку протектора обіцяють максимально надійне зчеплення в зимових умовах експлуатації. Вантажна новинка найкраще підходить для регіональних і магістральних перевезень.

Нові зимові вантажні шини Нокіан Хаккапеліітта Трак Ф2
Нові зимові вантажні шини Нокіан Хаккапеліітта Трак Ф2

Виробник повідомляє, що модель Nokian Hakkapeliitta Truck F2 відрізняється своєю інноваційністю. Удосконалена система спіральних ламелей гарантує відмінне зчеплення шини з дорожнім полотном навіть при помітному зносі. Широкі дренажні канавки мають зигзагоподібну форму, яка сприяє підвищенню ефективності самоочищення шини і забезпечує додаткове зчеплення на снігу.

Новий дизайн плечових зон поліпшує керованість і мобільність шини при русі в умовах глибокого снігу. Спеціальні виступаючі великі елементи на дні центральних кільцевих канавок захищають каркас від пошкоджень камінням.

Дизайн бічних стінок говорить про походження моделі: він присвячений 100-річному ювілею незалежності Фінляндії, який буде відзначатиметься 6 грудня 2017 року.

При необхідності нові вантажні шини зимового сімейства Nokian Hakkapeliitta можуть бути ошипувати.

Асортимент продукції Hakkapeliitta Truck F2, представлений розмірами 385/65 R22.5, 315/80 R22.5, 315/70 R22.5 і 295/80 R22.5, буде доступний у продажу восени 2017 року.

Нагадаємо, що на початку січня фінський виробник анонсував вихід ще двох новинок зимового сезону 2017/2018 з сімейства Hakkapeliitta: легкової моделі Nokian Hakkapeliitta 9 і шин для позашляховиків Nokian Hakkapeliitta 9 SUV.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *