Michelin виводить нові літні шини своїх бюджетних брендів Tigar і Kormoran

Літній сезон вже не за горами. Тому кожен з шинних виробників прагне оновити свій асортимент. Так, в цьому році компанія Michelin робить ставки на преміальні спортивні шини Michelin Pilot Sport 4 S і модель Michelin CrossClimate+, і паралельно з тим – на нові бюджетні розробки Tigar UHP Ultra High Performance і Kormoran UHP Ultra High Performance, які є повними аналогами.

Дизайн протектора шин Тігар УХП і Корморан УХП
Дизайн протектора шин Тігар УХП і Корморан УХП

Обидві новинки економ-сегмента призначені для водіїв легкових автомобілів середнього класу, які полюбляють динамічну їзду. У модельному ряду шини Tigar UHP замінять покришки Tigar Syneris, а модель Kormoran UHP згодом замінить Kormoran Gamma b2.

Від попередниць нові шини відрізняє ширший типорозмірний ряд, в якому 17- і 18-дюймові розміри були розбавлені варіантами з посадковим діаметром 19 дюймів. Варто також відзначити, що всі типорозміри шин Tigar і Kormoran Ultra High Performance мають захист обода диска.

Бюджетні шинні новинки 2017 року завдяки асиметричному дизайну гарантують надійне зчеплення з дорожнім полотном, хорошу курсову стійкість і відмінну маневреність як в сухих, так і в мокрих умовах. Крім того, вони відрізняються низьким опором коченню і високою зносостійкістю протектора.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *