Nokian Tyres презентувала шини Nokian Nordman SZ

Дуже продуктивні інженери з Фінляндії, що працюють в Nokian Tyres, представили ще одну нову літню шину Nokian Nordman SZ, яка, призначена для експлуатації в самих складних дорожніх умовах при мінливiй ​​погоді.Nokian Nordman SZ

Ключовою особливістю шин Nordman SZ є точність реакцій на рульове керування навіть на максимально припустимiй швидкості пересування. Обумовлено це застосуванням фірмової концепції Nokian Cool Zone, завдяки якій підвищується стабільність і поліпшується керованість при об’їзді перешкод, поворотах і зміні смуг руху.

Багатошарова структура протектора шини Nokian Nordman SZ сприяє зниженню опору коченню, а отже і зниженню споживання пального, і викидів шкідливих речовин. А наносиліка в проміжних шарах протектора більш гостро, ніж звичайна гумова суміш, реагує на повороти керма, в результаті чого контакт з дорогою стає більш чутливим і точним.

Малюнок протектора шин Nokian Nordman SZ орієнтований на забезпечення комфортного і безпечного пересування. Ефективна дренажна система шини гарантує максимальне зчеплення на мокрій дорозі і хорошу опірність аквапланінгу. Iнновація Silent Groove Design виступає гарантом комфортної і тихої їзди.

Розмірна лiнiйка шин Nokian Nordman SZ, старт продажів яких запланований на 2016 рік, представлений 13-ма варіантами для колісних дисків 16-18 дюймів. Шини будуть випускатися з двома індексами швидкості: V (240 км / год) і W (270 км / год), у зв’язку з чим шини Nokian Nordman SZ мають два різних малюнка протектора.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *