На квітневій виставці Commercial Vehicle Show 2017 Hankook представить нові шини

Британський підрозділ Hankook Tire візьме участь у виставці Commercial Vehicle Show, яка пройде з 25 по 27 квітня в Національному виставковому центрі Бірмінгема (Велика Британія). В рамках заходу південно-корейський виробник представить повний спектр вантажних моделей, в тому числі нові всесезонні шини для причепів Hankook SmartFlex TH31 і призначені для рейсових автобусів Hankook SmartTouring AL22.

Hankook на Commercial Vehicle Show

Стенд Hankook під номером 5C60 буде розташовано в п’ятому павільйоні. У ньому крім нових шин Hankook SmartFlex TH31 в розмірі 385/65 R22.5 компанія продемонструє моделі серії SmartWork, які вже входять до складу заводської комплектації автомобілів Scania, Mercedes-Benz Truck і MAN.

Крім того, будуть представлені шини для міжміських автобусних перевезень Hankook SmartTouring AL22. Їх прем’єра відбулася на IAA Commercial Vehicle Show в 2016 році, проте для ринку Великобританії вони є абсолютною новинкою.

Hankook SmartFlex TH31 – це всесезонні шини для регіональних і далекомагістральних перевезень, ефективна дренажна система яких забезпечує надійне зчеплення з мокрим і засніжених асфальтом. Блоки протектора зі скошеним профілем запобігають ушкодженню вантажної шини, а широкі закриті плечові зони підтримують високу стабільність управління, а також сприяють підвищенню бічної стійкості і рівномірному зносу.

Шини для автобусів Hankook SmartTouring AL22  можуть використовуватися на будь-яких осях. Вони забезпечують максимальну плавність і комфортність ходу, дуже низький рівень шуму і економну витрату палива. Крім того, характеризуються низьким зносом і відмінною курсовою стійкістю.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *