Tyfoon розширює асортимент шин лінійки All Season

Tyfoon, один з приватних брендів голландської компанії Inter-Sprint Banden BV, яка є найбільшим шинним імпортером і експортером в Європі, розширює асортиментну пропозицію шин, призначених для цілорічної експлуатації. До моделей Tyfoon All Season (легкова) і Tyfoon All Season 2 (легковантажна) приєдналися комерційні шини Tyfoon All Season 5.

Всесезонні шини Tyfoon All Season 5
Всесезонні шини Tyfoon All Season 5

Шини марки Typhoon розробляються і виробляються в Європі, що гарантує їх високу надійність. При цьому вся продуктова лінійка бренду відрізняється доступністю цін.

Асиметричний дизайн шини Tyfoon All Season 5 з оптимізованим розташуванням шашок протектора гарантує високий рівень комфорту і низький рівень шуму, особливо в літню пору. Три широкі поздовжні канавки швидко і ефективно відводять воду і талий сніг із зони контакту, що забезпечує більший контроль під час дощу та снігопаду за рахунок зниження ризику аквапланування і слешпланінга.

Широкі плечові блоки протектора відповідають за високу точність рульового управління в поворотах. Спеціальні мікродоріжки в центральній зоні протектора збільшують надійність контакту з дорожнім полотном.

Збалансовані ходові якості всесезонних шин Tyfoon забезпечують хорошу продуктивність протягом всього року. Піктограма сніжинки на тлі гори з трьома піками на боковинах шин All Season 5 кваліфікує їх як офіційну зимову автогуму.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *