Hankook презентувала нові «зелені» шини Kinergy Eco 2 K435

Корейський бренд Hankook розробив шини другого покоління «зеленої» лінійки Kinergy Еcо. Новинка, що отримала назву Hankook Kinergy Eco 2 K435, призначається для міні-автомобілів і буде випускатися всього в трьох розмірах: 155/65 R14, 155/65 R13 і 145/80 R13.

Нові шини Hankook Kinergy Eco 2 K435
Нові шини Hankook Kinergy Eco 2 K435

Модель Hankook K435 орієнтована в першу чергу на японських автомобілістів, які віддають перевагу у використанні кей-карам, що відрізняються компактними габаритними розмірами. Таким нехитрим чином Hankook розраховує на підвищення конкурентоспроможності своєї продукції в сусідній країні.

Основний акцент при розробці моделі інженери приділили керованості, стійкості і маневреності Kinergy Eco 2, що забезпечується особливостями асиметричного малюнка протектора. А завдяки збільшеній ширині кільцевих основних каналів і триступеневої структурі бічних дренажних канавок ці покришки добре чинять опір акваплануванню і гарантують безпечне пересування під час дощу.

Відзначимо, що нова модель є вдосконаленим варіантом покришок Hankook Kinergy Eco K425, запущених в масове виробництво в 2011 році. Дизайн шин другого покоління відрізняється лише наявністю додаткових прорізів на центральному ребрі, розташованому на внутрішній частині асиметричного протектора.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *