Компанія Nokian Tyres оновлює свою зимову пропозицію

Nokian Tyres оголосила про оновлення асортименту шипованої автогуми. До запуску, восени 2017 року, готуються шини нових поколінь: легкові Nokian Nordman 7 і Nokian Hakkapeliitta 9, а також Nokian Nordman 7 SUV і Nokian Hakkapeliitta 9 SUV, створені для експлуатації на транспортних засобах з високим центром тяжіння.

new-2017-nokian-tyres
Шини зимового сезону 2017/2018 (зліва направо): Nokian Hakkapeliitta 9, Nokian Hakkapeliitta 9 SUV, Nokian Nordman 7 і Nokian Nordman 7 SUV

«Для наших нових флагманських моделей Nokian Hakkapeliitta 9 і Nokian Hakkapeliitta 9 SUV ми розробили нову технологію шипування. Різні шипи протиковзання в різних частинах протектора за рахунок швидкої адаптації до мінливих погодних, а відповідно і дорожніх умов, гарантують більшу безпеку на зимових дорогах. Ця запатентована технологія шипування пропонує водіям не тільки надійне поздовжнє зчеплення і відмінну бічну стійкість на зимових покриттях, а й легку стабільну керованість з високим їздовим комфортом на «голих» дорогах», – сказав віце-президент Nokian Tyres з розробок і досліджень Юха Пірхонен (Juha Pirhonen).

В якості альтернативи преміальним новинкам лінійки Nokian Hakkapeliitta фіни будуть пропонувати шиповки Nokian Nordman 7 і Nokian Nordman 7 SUV, які представляють среднеценовой сегмент широкої гами продукції, що випускається торговою маркою Nokian.

Основними ринками збуту новинок Nokian стануть країни Північної Європи, Росії та північноамериканського континенту. Споживачам широкий діапазон типорозмірів нових зимових автошин буде доступний з осені 2017 року.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *