Interstate Tire запускає новий модельний ряд вантажних шин

Голландський шинний виробник Interstate Tire & Rubber представив абсолютно нову лінійку вантажних шин, що налічує понад 32 типорозмірів. Найцікавішою вантажною новинкою вважається модель Interstate SR558, призначена для змішаних умов експлуатації. Вона доступна в двох розмірах 315/80 R22.5 і 13R22.5 з глибиною протектора 21,5 мм.

Вантажні шини Interstate SR558
Вантажні шини Interstate SR558

Нова вантажна пропозицію компанії Interstate покликана допомагати власникам автопарків приймати правильні бізнес-рішення і знижувати експлуатаційні витрати. Вантажні шини Interstate забезпечують тривалий пробіг і покриваються трирічною гарантією, що в поєднанні з привабливими цінами знижує витрати на кілометр шляху.

Шини Interstate SR558 є другим поколінням вантажної автогуми голландського бренду для змішаних умов експлуатації. Їх можна застосовувати на будмайданчиках, лісозаготівельних ділянках, для перевезення вугілля, піску і відходів. Одночасно з подоланням труднощів на складних поверхнях ці автошини дозволяють впевнено пересуватися по дорогах з твердим покриттям.

Широкий протектор і армовані бічні ребра вантажної моделі Interstate SR558 уповільнюють знос і підвищують продуктивність, в той час як запатентований малюнок протектора і оновлений контур запобігають застряганню каменів і забезпечують високу стійкість до ударних навантажень.

Стійка до стирання гумова суміш протектора і агресивна відкрита конструкція плечових зон покращують зчеплення з дорогою і збільшують пробіг, а оптимізований контур сприяє збільшенню навантажувальних можливостей Interstate SR558 і зменшення деформаційних змін блоків протектора при коченні.

Новинка має маркування «M+S».

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *