Європейські продажі Firestone Vanhawk 2 почалися

Європейський підрозділ компанії Bridgestone оголосив про офіційний старт продажів нових комерційних літніх шин Firestone Vanhawk 2, що відрізняються високою ефективністю витрати палива, відмінними зчіпними властивостями на мокрому асфальті і міцністю, що дозволяє витримувати інтенсивне щоденне використання.

Літні легковантажні шини Firestone Vanhawk 2
Літні легковантажні шини Firestone Vanhawk 2

При створенні моделі Vanhawk 2 розробники орієнтувалися на розуміння особливостей експлуатації легковантажних шин: на їх готовність до подолання маршрутів різної довжини, необхідність точно і швидко реагувати на дії водія, а також підтримувати стабільність контакту з дорогою для забезпечення своєчасної доставки вантажів. Ось чому на виході вийшли універсальні шини для широкого спектру комерційних транспортних засобів, які здатні запропонувати високу ступінь безпеки на будь-якому дорожньому покритті.

У моделі Vanhawk 2 збереглися відома міцність і зносостійкість попередниці Firestone Vanhawk, при цьому істотно були покращені характеристики зчеплення на мокрій дорозі і показники паливної економічності.

Для підвищення продуктивності моделі Firestone Vanhawk 2 був оптимізований дизайн протектора, що дозволило за зчеплення з мокрою дорогою за європейською системою маркування шин досягти класу «B» (у моделі Vanhawk – «E» і «C»). Як відзначають в Bridgestone, більшість інших комерційних автопокришок не можуть похвалитися такою високою надійністю «мокрої» керованості.

Крім того, оптимізація малюнка протектора у поєднанні і вдосконаленим складом гумової суміші привели до зменшення витрати палива і викидів вуглекислого газу (клас «C» для всіх типорозмірів Firestone Vanhawk 2, в той час як у попередниці – «G», «F» і « E »).

Нова модель вже доступна у дилерів шин по всій Європі в 20 популярних типорозмірах. У другій половині 2017 року з’являться два додаткових розміра.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *