AutoZum 2017: Дебют шин Vredestein Comtrac 2 All Season відбувся

В рамках виставки AutoZum відбулася світова прем’єра нових шин Vredestein Comtrac 2 All Season, які, як стверджує голландський виробник, повинні встановити нові стандарти безпеки в сегменті всесезонної автогуми для легких комерційних автомобілів і фургонів.

Шини Vredestein Comtrac 2 All Season
Шини Vredestein Comtrac 2 All Season

Шини попереднього покоління Vredestein Comtrac All Season з моменту своєї появи на ринку змогли заробити відмінну репутацію серед власників легковантажного автотранспорту. Цьому сприяли висока ефективність витрати палива, їздовий комфорт, легка і стабільна керованість за будь-яких погодних умов. Попередниця була визнана ідеальним варіантом для водіїв і компаній, які вважають за краще використовувати один тип шин для літнього і зимового сезонів.

Шини Vredestein Comtrac 2 All Season отримали цілий ряд поліпшень, заснованих на досвіді компанії, отриманому за останні кілька років при розробці всесезонних та легковантажних шин. Оптимізований малюнок протектора з широкими поздовжніми і відкритими плечовими канавками, а також концептуально нова конструкція моделі забезпечують більшу ступінь безпеки на мокрому асфальті і в умовах невеликого снігу на дорогах.

Вдосконалений склад гумової суміші з діоксидом кремнію спрямований на підвищення «мокрих» зчіпних можливостей і легкості кочення шин Comtrac 2 AS, що як відомо тягне за собою зниження опору коченню і грошових витрат на паливо.

Передпродажні тести показали, що на мокрій дорозі гальмівний шлях шин Vredestein Comtrac 2 All Season зі швидкості 80 км/г в порівнянні з покришками попереднього покоління коротше на 11,7 м. Крім того, новинка відрізняється збільшеною на 10% стабільністю при пересуванні з великими навантаженнями і зниженим на 5% опором коченню.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *