Шини Matador MP 72 Izzarda A/T2 – нова пропозиція від Continental

Плідна праця попередніх років дозволила компанії Continental в 2016 році представити кілька новинок класу All Terrain. Нові моделі з’явилися не тільки під основним брендом виробника (мова йде про преміум-шини Continental CrossContact ATR, що випускаються для північноамериканського ринку під назвою Continental TerrainContact A/T), але і в асортиментному ряді дочірніх торгових марок. Компанію вседорожнім шинам General Tire Grabber AT3 тепер складатимуть автопокришки Matador MP 72 Izzarda A/T2.

Шини Matador MP 72 Izzarda A/T2
Шини Matador MP 72 Izzarda A/T2

Новинка призначена для власників SUV-ів, які при покупці автогуми хотіли б трохи заощадити, але при цьому не втратити в якості і рівні безпеки.

Всесезонні шини Matador MP 72 Izzarda A/T2 характеризуються хорошою прохідністю по пересіченій місцевості і високим рівнем комфорту поїздки. Вони прийшли на зміну моделі Matador MP 71 Izzarda A/T, яка випускалася з 2003 року. Такий успіх попередниці забезпечили надійні експлуатаційні характеристики, демократична ціна і, звичайно ж, успіхи в порівняльних випробуваннях вседорожньої автогуми від незалежних профільних видань.

При порівнянні шин двох поколінь потрібно відзначити, що істотно  були поліпшені зчіпні властивості на снігу (+35%). Правда словацьким розробникам довелося це зробити за рахунок незначного погіршення показників на сухій поверхні (-1%).

Схожа ситуація виникла і з рівнем шуму, який на догоду європейській директиві UNECE R117-02 був значно зменшений за рахунок зносостійкості. Підвищений на 20% акустичний комфорт «з’їв» 10% експлуатаційного ресурсу.

Міцність Izzarda A/T 2 залишилася на рівні попередниці, а ось мокра керованість і зчіпні властивості на бездоріжжі покращились на 4% і 5% відповідно.

Асортимент моделі Matador MP72 Izzarda A/T 2 спочатку буде представлений 17 розмірами для колісних дисків від 15 до 19 дюймів (205/70 R15 – 255/55 R19). Надалі виробник розраховує додати ще п’ять типорозмірів, призначених для 20-дюймових дисків.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *