Firestone виводить на ринок Європи свої універсальні шини для міських автобусів

Бренд Firestone продовжує розширювати свій асортимент шин. Офіційно презентовано перші в історії торгової марки шини Firestone FS 492 для міських автобусів. Нові універсальні автошини були розроблені спеціально для вирішення проблем міського транспорту, тому вони характеризуються надійністю і безпекою, а також комфортом для пасажирів і високою міцністю, що забезпечує тривалу ходимість і високу рентабельність для автопарків. А якщо коротко, то Firestone FS492 – це надійні універсальні покришки, які призначені для підкорювання міських «джунглів».

Шини Firestone FS492
Шини Firestone FS492

Автобусні шини Firestone FS492 мають вбудований захист бічних стінок, що оберігає їх від стирання, розтріскувань і інших пошкоджень, обумовлених контактами з бордюром. Візуальні показники зносу, розташовані на боковинах, попереджають про наближення необхідності міняти покришку. Втім, коли прийде час для заміни не потрібно буде купувати нові шини, а достатньо буде віддати автогуму на відновлення. Благо міцний корпус це дозволяє.

Інноваційні ламелі змінної глибини забезпечують надійне зчеплення у вологих і холодних погодних умовах без шкоди для керованості і гальмування на сухій дорожній поверхні. Шини Firestone FS492 мають маркування «M+S» і 3PSMF, що свідчить про можливість їх всесезонного використання, в тому числі і водіння в найсуворіших зимових умовах.

Харольд Ван утіх (Harald Van Ooteghem), старший менеджер відділу вантажних і автобусних шин в європейському підрозділі Firestone сказав: «Високі бордюри, круті повороти, непередбачуваний трафік і часте гальмування … не кажучи вже про погоду! Ми в Firestone знаємо, що міські умови по суті найскладніші для спокійної роботи. Саме тому ми розробили шину, яка забезпечує високий рівень безпеки та комфорту, як для пасажирів, так і для водіїв. Крім того, завдяки можливості відновлення її протектора автопарки зможуть збільшити час безперебійної роботи і знизити загальну вартість автогуми на кілометр експлуатації».

Нові універсальні шини Firestone FS 492 доступні у продажу по всій Європі вже з початку грудня 2016 року. Асортиментна пропозиція моделі поки що обмежена єдиним розміром – 275/70 R22.5.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *