Шини СEAT WinterDrive: Європейська зима з індійським відтінком

Ведучий індійський виробник шин СEAT Tyres Limited поповнив свій модельний ряд новими шинами для зимових умов експлуатації. Фрикційна новинка отримала назву СEAT WinterDrive. За даними мумбайської компанії вона буде пропонуватися в тому числі і на європейському ринку.

Шини Сeat WinterDrive
Шини Сeat WinterDrive

Зимові шини СEAT WinterDrive в грудні 2016 року проходили своє «бойове хрещення» у вигляді експедиції з Делі в Париж, що було організовано виданням «Autocar India». Журналісти медіа-ресурсу обладнали свій Renault Kwid комплектом WinterDrive, про що жодного разу не пошкодували – автогума відмінно гребе по глибокому снігу на рівні 4120 метрів над рівнем моря і чудово справляється з поставленими завданнями, дозволяючи перебиратися через численні слизькі гірські перевали без метушні.

Спрямований V-подібний дизайн моделі WinterDrive збільшує рівень безпеки на засніжених і зледенілих дорогах, крім того підвищує стійкість в мокрих умовах. Поліпшене розташування тривимірних ламелей допомагає покришкам оптимізувати передачу поздовжніх і поперечних зусиль, що забезпечує відмінні експлуатаційні характеристики на зимових поверхнях. Змінний крок протектора гарантує акустичний комфорт в салоні автомобіля.

Асортиментний ряд шин СEAT WinterDrive представлений 20 розмірами для легкових автомобілів малого та середнього класів, від 155/80 R13 до 225/45 R17, з індексами швидкості T і H.

Торгова марка СEAT є флагманом компанії RPG Enterprises. Вона була заснована в 1958 році. Сьогодні СEAT – один з провідних виробників шин в Індії, який широко представлений на світових ринках. Щорічно СEAT виробляє більше 15 мільйонів шин, пропонуючи при цьому широкий асортимент моделей для різних сегментів, від шин для важких вантажних автомобілів і автобусів до скутерів і авто-рікш.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *