Falken розширює портфель шин ультрависокої продуктивності

Тільки в березні 2016 року було представлено літні легкові шини UHP-класу Falken Azenis FK510 і ось уже в наступному році в продажу повинна з’явитися SUV-версія цієї моделі. Відповідно до заяв виробника, внутрішня конструкція нових шин Falken Azenis FK510 SUV адаптована до автомобілів з високим центром тяжіння, що забезпечують точні і швидкі реакції на рульове управління і дуже чуйні реакції на раптові зміни навантаження під час водіння.

Шини Falken Azenis FK510 SUV
Шини Falken Azenis FK510 SUV

Округліший профіль і гнучкі бічні стінки шин Azenis FK510 SUV повинні забезпечувати комфорт водія і більш збалансовані загальні характеристики керованості. Також, як і легкова версія моделі, шини Falken для позашляховиків забезпечені спеціальними ламелями-лезами (Blade Sipes), що підвищують стійкість до аквапланування.

У варіанті моделі для транспортних засобів класу SUV застосовується технологія під назвою Adaptive Constant Pressure (ACP). Вона разом з оптимізованим дизайном протектора не тільки сприяє більш рівномірному розподілу тиску в зоні контакту, а й покращує динамічні властивості покришок Falken Azenis FK510 SUV, їх курсову стійкість і ефективність гальмування.

«Шини Falken FK510 SUV з високими стандартами динаміки руху, дуже короткими відстанями гальмування і хорошими характеристиками аквапланування пропонують все необхідне для водіїв сучасних позашляховиків, – сказав Андреас Гіс (Andreas Giese), менеджер з планування продукції європейського підрозділу Falken Tyre. – Ми впевнені в тому, що SUV-шини FK510 будуть зустрінуті автовласниками також тепло, як і легкова версія моделі».

Шини Falken Azenis FK510 SUV з’являться в продажу в січні 2017 року 19 типорозмірах з індексами швидкості W і Y для колісних дисків 17-22 дюймів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *