Hankook виводить на ринок три нові моделі

І без того чимала асортиментна пропозиція південнокорейської шинної компанії Hankook поповнилася трьома новими моделями, які належать до різних сегментів ринку. Це – зимова нешипована авторезина Hankook Winter i*Cept iZ2 A (W626), всесезонні UHP-шини Hankook Ventus S2 AS (H462) і розроблені для міських SUV-ів покришки Hankook Dynapro HL3 (RA45).

hankook-new-tire-2016

Winter i*Cept iZ2 A – це нове покоління фрикційних зимових шин Hankook. Вони відрізняються асиметричним дизайном, який оптимизує керованість на зимових покриттях. Внутрішня конструкція моделі з широким посиленим брекером забезпечує хорошу курсову стійкість на сухій поверхні.

Високодісперсійна силіка в складі гумової суміші протектора шин Hankook W626 Winter i*Cept iZ2 A поліпшує зчеплення на зледенілих ділянках дороги і мокрому асфальті. А збільшена зона контакту підвищує ефективність гальмування в будь-яких погодних умовах.

Всесезонна модель Ventus S2 AS представляє сегмент шин класу UHP. Однак при цьому крім стабільної керованості на високій швидкості вона пропонує покращений їздовий комфорт. Розробники всесезонки Hankook H462 змогли по максимуму мінімізувати деформацію блоків протектора при пересуванні на високій швидкості, що призвело до підвищення показників стійкості в поворотах і керованості.

Внутрішня конструкція цієї всесезонной шини для потужних автомобілів була посилена волокнами араміда, а профіль оптимізований для збільшення комфорту.

До складу гібридної гумової суміші моделі Hankook H462 Ventus S2 AS поряд з двоокисом кремнію (силікою) входять різні полімери. Вони підвищують надійність контакту автопокришки з дорожнім полотном.

Шини для позашляховиків Dynapro HL3 мають асиметричний дизайн, який застосований для забезпечення оптимального балансу між експлуатаційними характеристиками на сухому і мокрому асфальті. Модель характеризується хорошою стійкістю до аквапланування, що забезпечюється ефективною дренажною системою, а також тривалою ходимістю, головну відповідь за яку тримає склад гумового компаунда зі збільшеною щільністю частинок.

Більш того, модель Hankook RA45 Dynapro HL3 легко справляється з підвищеними навантаженнями, чому сприяє подвійний брекерних пояс посиленого каркаса.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *