У Франції офіційно представлені нові SUV-шини Continental CrossContact ATR

Компанія Continental запускає новий продукт під назвою CrossContact ATR, створений для інтенсивної експлуатації на твердих дорожніх покриттях і легкому бездоріжжі (70% на 30%). На створення нової шини розробників надихнуло повальне захоплення автомобілями класу SUV, на які в Європі вже доводиться чверть ринку.

Шини Continental CrossContact ATR
Шини Continental CrossContact ATR

Зростання сегменту SUV пояснити дуже просто. Транспортні засоби, що його представляють, прекрасно почувають себе не тільки на шосе, але і за його межами. При цьому вони пропонують велику місткість і привабливий дизайн, що спокушає численну армію міських жителів.

Нові шини CrossContact ATR відповідають всім очікуванням споживачів як з точки зору дизайну і комфорту, так і продуктивності, чому сприяє фірмова «тягова» технологія Continental, що оптимізує ходові якості в ті моменти, коли це край необхідно.

Як відомо, 1 листопада 2016 року набувають чинності нові стандарти європейського маркування шин, що лімітують гучність покришок. І якщо раніше максимальна кількість поділів, графічно відображаючих звукову хвилю на евролейблі, не повинна була перевищувати трьох, то зараз новим максимумом для шин, що виходять на ринок Європи, стануть два ділення. Зроблено це, щоб зменшити шумове забруднення в великих населених пунктах.

Цей аспект інженери Continental врахували, тому шини Cross Contact ATR мають закриті плечові зони. Вони блокують звук, що генерується в центрі протектора, і забезпечують акустичний комфорт в салоні автомобіля.

Новинка розрахована на колісні диски з посадковим діаметром від 15 до 20 дюймів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *