Kumho Tyre готується до літа 2017: UHP-шини Ecsta PS71 і Ecsta PS31 вже в продажу

Kumho Tyre оновлює свій асортимент літніх UHP-шин. Як повідомляє виробник, в даний час на європейському ринку вже доступні у продажу дві нові літні розробки – Kumho Ecsta PS71 і Kumho Ecsta P31, які в травні були доступні для попереднього ознайомлення на виставці «Reifen 2016» в Ессені.

Шини Kumho Ecsta PS71
Шини Kumho Ecsta PS71

Шини Kumho Ecsta PS71 призначені для водіїв, що віддають перевагу спортивному стилю водіння. Асиметричний малюнок протектора моделі можна замовити у всіх стандартних розмірах від 17 до 20 дюймів і шириною профілю 205-275 мм.

Завдяки використанню новітніх шинних технологій, оптимізації дизайну шашок протектора і застосуванню високотехнологічних матеріалів, таких як розчин стирол-бутадієну каучуку останнього покоління, літні покришки Ecsta PS71 в умовах підвищеної вологості гарантують відмінні тягові властивості і скорочення дистанції гальмування на вісім відсотків, в порівнянні з попередньою моделлю Kumho Ecsta Le Sport KU39.

Направлений протектор шин Kumho Ecsta PS31 забезпечує високу стійкість до аквапланування і як наслідок хорошу продуктивність на мокрій дорозі. Це обумовлено ефективною роботою дренажної системи, представленої чотирма кільцевими каналами і широкими канавками в плечовій зоні.

Стильні елементи дизайну на боковинах і протекторі шин підкреслюють спортивність Kumho Ecsta PS31. Літні UHP-шини для легкових автомобілів випускаються у всіх стандартних розмірах 14-18 дюймів з шириною профілю 165-275 мм і індексами швидкості V і W.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *