Шини Continental Terrain Contact A/T: Перший тест-драйв

Перші шини компанії Continental для вседорожнього використання тепер доступні на вторинному ринку Північної Америки. Шини Continental TerrainContact A/T – це новітнє доповнення до лінійки продукції Continental Tire, яке є ідеальним всюдихідним продуктом для CUV-, SUV-автомобілів і легких вантажівок, готове підкорювати бруд і гравійні дороги, а також забезпечувати спокійну, комфортну їзду на асфальті.

continental-terraincontact-at-ford-f150

Ця модель вражає ідеальним балансом між позашляховою тягою, дорожніми манерами і здатністю задовольняти найрізноманітніші потреби водіїв. Обумовлено це численними тестами, в ході яких прототипи моделі пройшли по грунтових дорогах і трасах з твердим покриттям більше трьох мільйонів кілометрів.

Тревіс Рофлер (Travis Roffler), директор по маркетингу Continental Tire Americas LLC, сказав: «Не дивлячись на те, що наша компанія дебютує в новому для себе сегменті, ми впевнені в тому, що витрачені зусилля на створення вседорожньої моделі окупляться. І ми вважаємо, що споживачі будуть дуже задоволені високою міцністю, тягою і комфортністю їзди моделі TerrainContact A/Т».

Компанія Continental задумалася про створення шин класу All Terrain три роки тому та весь цей час вона наполегливо працювала над її створенням. Появі першій вседорожній шини виробника передували понад 100 годин комп’ютерного моделювання, створення 1500 прототипів і їх тестування, на яке було витрачено близько 12000 годин.

Випробувачі інтернет-видання «Off-Road.com», провівши серію своїх випробувань Continental TerrainContact A/T, відзначили, що модель пропонує тиху їзду, забезпечує хороше зчеплення з сухою дорогою і ефективне гальмівне зусилля в мокрих умовах.

При цьому на цих шинах можна здійснювати короткі «вилазки» на пісок, траву, гравійні дороги і бруд. Основний висновок по моделі свідчить, що компанії Continental вдалося створити продукт, який як мінімум знаходиться на одному рівні з продукцією прямих конкурентів, а в деяких випадках навіть перевершує.

Шини Continental TerrainContact A/T доступні в 35 розмірах для колісних дисків з посадковим діаметром від 16 до 22 дюймів.

Нагадаємо, що компанія Continental в 2016 році під брендом General Tire випустила ще одну вседорожню модель Grabber AT3. А для любителів серйозних позашляхових пригод вона пропонує шини General Tire Grabber X3.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *