General Tire запускає нові шини Grabber AT3 і Grabber X3

General Tire, яка є частиною групи брендів Continental, представила дві нові розробки для автомобілів з колісною формулою 4х4: вседорожню General Grabber AT3 і мудові General Grabber X3. Вони в порівнянні з попередніми моделями пропонують значні поліпшення в продуктивності.

general-tire-new-tire-2016

Обидві новинки General Tire призначені для використання як на асфальті, так і на бездоріжжі, однак шини Grabber X3 більше орієнтовані на офф-роуд (20/80%), в той час як у Grabber AT3 переважають «всюдихідні» властивості (50/50% ).

Моделі крім маркування M+S позначені піктограмою у вигляді символу сніжинки на тлі гори з трьома піками, що вказує на їх придатність для всесезонного використання. Що цікаво, шини General Tire Grabber X3 підпадають під категорію покришок, призначених для екстремального офф-роуда (POR, Professional Off Road), а це звільняє їх від відповідності стандартам європейського маркування, включно з новими, більш жорсткими вимогами до рівня шуму, які вступають в силу вже в листопаді 2016 року.

Шини General Tire Grabber AT3
Шини General Tire Grabber AT3

Також потрібно відзначити, що POR-шини за європейськими правилами не мають права носити маркування M+S, навіть якщо вони і пристосовані до експлуатації в грязі і на снігу. З цієї причини шини Grabber X3, орієнтовані на ринок Європи залишаться тільки з маркуванням 3PMSF, а призначені для ринку США матимуть повний «боєкомплект».

Шини General Tire Grabber AT3 пропонують конкретні поліпшення в порівнянні з попередницею Grabber AT. Найпомітніші з них – це збільшені на 15% зчіпні властивості на снігу і виросла на 7% довговічність. Спочатку модель буде вироблятися в 44 розмірах для колісних дисків від 15 до 20 дюймів. Навесні 2017 роки будуть випущені 20 додаткових розмірів для легковантажних автомобілів. Ці шини схвалені для швидкостей до 240 км/год.

Шини General Grabber AT3
Шини General Grabber AT3

Автопокришки General Tire Grabber X3 будуть доступні в 19 різних розмірах для 15-19-дюймових колісних дисків. Всі розміри цього «експерта з позашляхової їзди» схвалені для швидкостей до 160 км/год.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *